Depend Eyebrow Pencil Triagular

Allmänt, Ida Tipsar, Produkter / Permalink / 0

Kan ju börja med att ursäkta att det varit träligt med inlägg här. Ha bara inte funnits tid till det men nu så! 😃

Fick hem produkter från Depend som jag verkliiiigen velat testat under en tid nu. Och först ut är deras eyebrow pencil triagular. 
Som det låter så är stiftet triangulärt och gör det enkelt att få till "strån". Perfekt utformning på pennan för både smala/tunna till tjocka/stora bryn. 

Konsistensen är mjuk men inte för mjuk så det kladdar, så man behöver inte trycka hårt med pennan för att få färgen att fästa. Lätta fina drag och sen sudda ut med borsten på andra sidan pennan. Borsten trodde jag skulle vara hård som många andra är, men icket. Den är mjuk och följsam, enkel att borsta ut färgen som byggts upp på brynen utan att allt försvinner eller blir ojämnt. 

Sen har vi eyebrow duo styler - wax & concealer. Perfekt färg på concealern, inte för varm och inte för kall. Bredare penna, skön att hålla i då man ska städa upp under brynet så känns det stadigt. 

⭐️5/5 ⭐️

Priset på pennorna ligger på 149:- och duo styler på 59:- ! Finns att köpa på de flesta butikerna. 

Jag gillar dom skarpt! Ska testa deras tunnare pennor och dip brows senare. Inväntar posten och hoppas min Anastasia palett och depends dip brow Ebony kommer finnas med i postbilen!!! 😍👏🏻

Till top