Lite om mig

Allmänt / Word, blogg, makeup, smink, ögon / Permalink / 0
Jag har ju haft några bloggar nu men inte riktigt haft orken eller tiden till att blogga. Tänkte testa på detta igen och se om denna gång går bättre 😉

Här kommer jag dela mina makeuper, tutorials och produkter som jag gillar. Med andra ord en skönhetsblogg, vet att det finns typ 1000st men ändå, ni kanske gillar det som kommer här så ni får gärna hänga på! Kom gärna med önskemål om vad ni vill se osv. Vore roligt att få höra vad som kan vara intressant. 

Lite om mig då, jag heter Ida Berglund och är 26 år. Bosatt i Örnsköldsvik med min sambo mitt i city. Jobbar som makeup artist på Kicks här och pluggar till företagssäljare på Norrlands yrkeshögskola. Går ut nu i december ! Gick makeup utbildning i Umeå  2012 och har arbetat med det sen dess. 

Just idag är jag hemma från jobbet, åkt på en riktig slänga av förkylning.. Värsta sorten typ. Men känner mig lite bättre så imorgon tänker jag jobba.

Ville bara kicka in här och skriva ett litet inlägg och det kommer bli mer framöver, kanske inte just idag. Men i helgen här! 

Bjuder på en makeup som jag gjorde här om dagen. Vill ni så kicka in på min instagram, @idaemilia_muaJag har använt:
• Anastasia Beverly hills world traveler palette.
• Too faced insurance eyeshadow primer
• Anastasia dip brow dark brown
• Clinique So pretty eyeliner (just kommit ut i butik. Riktigt bra om man vill ha en smal pensel)
• lösfransar från Eyelure 107

Till top